ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИРИНА ИВАНОВА БЕШЕ ПОЧЕТЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНОТО ЧЕСТВАНЕ НА ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА СОУ "НИКОЛА ВОЙВОДОВ" ВЪВ ВРАЦА

ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИРИНА ИВАНОВА БЕШЕ ПОЧЕТЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНОТО ЧЕСТВАНЕ НА ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА СОУ

Заместник областният  управител Ирина Иванова беше почетен гост на тържественото честване на патронния празник на Средно общообразователно училище „Никола Войводов“ във Враца. Тя поднесе  поздравителен адрес от името на Областния управител на област Враца Малина Николова към директора на учебното заведение Галина  Витанова, педагогическата колегия и учениците. В словото си, Ирина Иванова изрази възхищение от успехите в образователно-възпитателния процес в училището, което през годините отстоява и съхранява добрите просветни традиции.

            „Празничният ден е израз на почит и уважение към личността на Никола Войводов и съм убедена, че всички вие сте носители на частица от този светъл заряд и порив!

            Бъдете горди със своите достижения, бъдете вдъхновени и креативни, модерно мислещи личности, отстояващи престижа на Вашето авторитетно училище!

            Нека с много умения списвате страниците на училищната история. Бъдете уверени и нека празникът е вдъхновение за идеи и иновативните подходи.“

Ирина Иванова се обърна към учениците с пожелания да носят с гордост името на своето училище по пътя на успеха и просветата и пожела на целия екип на учебното заведение  здраве, щастие и благополучие!

 

Надя Гетова

„Връзки с обществеността и протокол“