ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИРИНА ИВАНОВА БЕ ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНИЯ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ, ПОСВЕТЕН НА 50-ТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ЦДГ "ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО"

ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИРИНА ИВАНОВА БЕ ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНИЯ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ, ПОСВЕТЕН НА 50-ТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ЦДГ

Заместник областният управител на област Враца Ирина Иванова бе специален гост на тържествения концерт – спектакъл, посветен на 50-та годишнина от създаването на Целодневна детска градина „Щастливо детство”. Тържеството започна с представяне на историята на детското заведение във Враца, в което се учат и отглеждат 141 деца. Ирина Иванова поднесе поздравителен адрес от името на Областния управител на област Враца Малина Николова: 
„Позволете ми да изразя своето възхищение пред дълголетната традиция в грижите и възпитанието на децата, получаващи ежедневно Вашата любов и внимание и които днес поднасят своя спектакъл - своеобразен празник на мечтите, младостта и щастието! 
Вашето търпение и всеотдайност в творческата Ви работа не просто възпитава, но и преоткрива нови светове в очите на малките деца! Отговорна, но и благодарна е 
мисията Ви да вплетете мъдростта на миналото, вярата в настоящето и надеждата за бъдещето! 
Уважаеми педагози, бъдете все така отдадени на своята професия и грижата за отглеждането и обучението на децата! Нека техните успехи Ви носят радост и удовлетвореност! 
Скъпи деца, бъдете здрави и щастливи! Нека детската градина бъде за всички Вас прекрасно място за безгрижни игри и милиони усмивки! Честита 50-та годишнина!” – се казва в поздравителния адрес. 
Концертът продължи с музикално-танцова програма, представена от възпитаниците на детската градина.