ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ВРАЦА ПО ПОВОД 15 СЕПТЕМВРИ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ВРАЦА ПО ПОВОД 15 СЕПТЕМВРИ

   ДО

   ДИРЕКТОРИТЕ

   УЧИТЕЛСКИТЕ КОЛЕГИИ

   УЧЕНИЦИТЕ И РОДИТЕЛИТЕ

   ОТ УЧИЛИЩАТА В ОБЛАСТ ВРАЦА

 

   УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

   УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

   СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

    15 септември е ден пълен с емоции и очаквания. Искам да Ви приветствам и да  споделя радостта и трепета, които съпътстват откриването на новата учебна година. 

    УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

    Училището е източник на знание и вдъхновение и Вие сте тези, които създавате тази среда и водите учениците през невероятния учебен път. Вашата посветеност и преданост към образованието са ключът към бъдещето на нашите деца, чрез  вашия професионализъм, създавате условията за качествено образование и Ви благодарим за неуморната работа и усилия, които влагате във възпитанието на младото поколение.

    СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

    Вие сте нашата надежда и бъдещето на област Враца. Нека новата учебна година бъде период на учене, развитие и придобиване на нови познания. Използвайте всяка възможност, която Ви се предоставя и  се стремете към постижения, които надхвърлят вашите очаквания. Времето, което прекарвате в училище е ценно и значимо. Вдъхновявайте се  от знанието и културното богатство, което училището Ви предоставя.

   УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

   Участвайте активното в образователния процес на вашите деца, подкрепяйте ги, Вие сте важен фактор за успешното им развитие и образование.

   Област Враца се гордее с училищата си и с талантливите учители и ученици, които ги изпълват с живот и смисъл. Нека новата учебна година бъде успешна и пълна със знание, приятни изживявания и придобивки.

   Желая здраве, усмивки и ведро настроение !

   Честита нова учебна година, честит първи учебен ден!

 

   С уважение,

 

  НАДЯ ДОНКИНСКА

  Областен управител на област Враца