ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НАДЯ ДОНКИНСКА БЕШЕ ОФИЦИАЛЕН ГОСТ НА ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА НУ „ИВАНЧО МЛАДЕНОВ“ И 190-ТА ГОДИШНИНА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВИДНИЯ ВРАЧАНСКИ БЛАГОДЕТЕЛ


  Начално училище „Иванчо Младенов“ отбеляза своя патронен празник и 190 години от рождението на известния врачански дарител с тържествен концерт-спектакъл в залата на „Център за работа с деца“  град Враца.

  Директорът на учебното заведение г-жа Милена Тихомирова откри тържеството и  благодари за високия професионализъм и всеотдайност на екипа, и пожела здраве и нови успехи на възпитаниците.

  Областният управител Надя Донкинска поздрави присъстващите, като отбеляза „Днес е един от големите християнски празници Благовещение и е ден на надеждата, и вярата в доброто. Уважаеми преподаватели бъдете търпеливи и взискателни, продължавайте да разпалвате искрата в детските души и продължавайте традициите на това прекрасно училище.  Скъпи ученици бъдете здрави, ученолюбиви и прилежни, разгръщайте своя творчески потенциал, сбъдвайте своите желания и се реализирайте успешно“.

  На празничния концерт присъстваха още: кметът на Враца Калин Каменов, експерти от РУО Враца, директори на детски и учебни заведения, бивши и настоящи преподаватели,  родители и ученици.