ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НАДЯ ДОНКИНСКА И ДИРЕКТОРА НА ДИРЕКЦИЯ АКРРДС БЯХА ГОСТИ НА СПЕКТАКЪЛА „НАДЕЖДА ЗА ВСИЧКИ“ ОРГАНИЗИРАН ОТ ЦСОП „Д-Р ПЕТЪР БЕРОН“ – ВРАЦА


  Областният управител Надя Донкинска и директора на дирекция АКРРДС г-жа Върбинка Борисова уважиха организирания от ЦСОП „Д-Р Петър Берон“ – Враца и РУО – Враца спектакъл на надеждата.

  В навечерието на Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, областният управител отправи своето послание:

 „От всички нас е необходимо да се  разбере, че хората със здравословни проблеми са част от обществото и аз съм  дълбоко убедена, че децата със специални образователни потребности трябва да бъдат в училище с другите деца, че хората с увреждания трябва да бъдат наши колеги на работните места, че към възрастните хора с увреждания трябва да се проявява всеобщо внимание и грижи.“ Пред препълнената градска концертна зала, където се състоя мероприятието тя призова всички: „Да бъдем по-добри!“

  С усмихнати лица и развълнувани сърца на голямата сцена своите умения представиха учениците от ЦСОП - Враца. С много веселие, игри, танци и усмивки те  преведоха присъстващите през вратите на надеждата със своето цветно влакче.

  Своите танцови и музикални поздрави към всички гости на събитието отправиха ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, СУ „Никола Войводов“, СУ „Отец Паисий“, ПГ „Димитраки Хаджитошин“, деца от ДГ „Българче“, ДТС „Радост“ и ТК „Мистерия“ към Центъра за работа с деца.