ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – ВРАЦА СЕ ВКЛЮЧИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – ВРАЦА СЕ ВКЛЮЧИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

    За поредна година Областна администрация – Враца се включи в най-мащабната доброволческа акция в страната „Да изчистим България заедно“. Eкип от служители на администрацията извърши почистване в гр. Враца, района на паметника на загиналите във войните за национално обединение 1912 – 1918 г., терен на ж.к Дъбника  на ул. „Складова“  както и прилежащите терени около административната сграда на Областна администрация – Враца. Участие в кампанията взеха всички общини от област Враца, както редица институции, ведомства, фирми, училища и детски градини.

    Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по-чиста и красива в дългосрочен план. Емблематичната кампания отрежда водещо място на България сред страните с най-добри доброволчески практики в грижата за околната среда в света.

    Надсловът, под който се проведе най-мащабната национална доброволческа кампания у нас тази година, е „Готови сме!“. Тя е насочена към усърдието и енергията, която влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.