ДЕТСКА ГРАДИНА „БЪЛГАРЧЕ“ ГР. ВРАЦА ОТПРАЗНУВА СВОЯ 75-ТИЯ ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ


На 10.06.2024 г. Областният управител Надя Донкинска беше официален гост по покана на директора Калина Дуранкева на тържеството по случай 75-тия годишен юбилей на Детска градина „Българче“ гр. Враца,  отбелязан с концерт в НЧ „Развитие – 1869“ Враца.

На филмова лента бяха представени вълнуващи моменти от историята на детското заведение,  предизвикателствата и успехите през годините.

Децата от детската градина представиха своите умения в пеенето, рецитирането и танците. Техните изпълнения, изпълнени с ентусиазъм и неподправена детска емоция, развълнуваха публиката и създадоха празнична атмосфера. Репертоарът включваше разнообразни песнички, стихчета и танци, които разкриваха творческия потенциал и артистичните заложби на малките таланти.

Поздравителен адрес отправи областният управител Надя Донкинска, като пожела на екипа нови успехи и настроение, а на децата – здраве и щастливо детство.

На празничния концерт присъстваха: Петя Долапчиева, заместник-кмет на община Враца, представители на институции, възпитаници, родители и гости, които се обединиха в честването на този важен момент от историята на детското заведение.