ЧЕТВЪРТ ВЕК ОТБЕЛЯЗА РАЙОННАТА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА – ВРАЦА


Областният управител на област Враца Надя Донкинска беше официален гост  на тържеството по повод 25-та годишнина от създаването на РЗОК Враца

„Четвърт век е една много респектираща годишнина на натрупан опит, сътрудничество и постигнати успехи, и искам да Ви поздравя от свое име и от името на Областна администрация Враца за усилията и непоколебимата Ви ангажираност към подобряване системата на здравеопазване в област Враца, както и към всички, които са допринесли за успешното развитие на институцията“, каза в поздравлението си Надя Донкинска.

Областният управител, поздрави директора на Районната здравноосигурителна каса – Враца Светозар Симеонов и неговия екип, за това, че през годините РЗОК – Враца е доказала своята устойчивост и адаптивност, и изрази увереност, че институцията ще продължи да работи всеотдайно за подобряване на качеството на здравните услуги в полза на гражданите.

Г-жа Донкинска пожела още на целия екип на РЗОК Враца здраве, дипломатичност, нови успехи, енергия за постигане на целите и просперитет.

Директорът на РЗОК – Враца Светозар Симеонов поздрави гостите и подчерта, че успехите на касата се дължат на съвместните усилия на целия екип и изрази своята благодарност за тяхната всеотдайност и професионализъм.

Събитието уважиха заместник-кметът г-жа Петя Долапчиева, директори на лечебни заведения и институции партньори на РЗОК – Враца.