ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НИКОЛАЙ НИКОЛОВ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОД НА МВР – ВРАЦА

 ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НИКОЛАЙ НИКОЛОВ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОД НА МВР – ВРАЦА

 

ДО

 

СТАРШИ КОМИСАР КРАСИМИР ЙОНЧЕВ

ДИРЕКТОР НА

ОД НА МВР – ВРАЦА

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЙОНЧЕВ,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СИСТЕМАТА НА МВР,

 

Приемете сърдечните ми поздрави и благопожелания по повод 5 юли –  Професионален празник на служителите в Министерство на вътрешните работи.  Този ден вече 145 години  отбелязва създаването на Министерството на вътрешните работи  и символизира отдадеността, смелостта и непоколебимата решителност, които всеки един от вас проявява ежедневно при изпълнение на служебния си дълг.

В тези предизвикателни времена вашата всеотдайност и безкомпромисна работа са похвални. Позволете да изкажа своето уважение за  енергията и усилията, които полагате ежедневно за активно противодействие на престъпността,  за безспорния професионализъм, себеотрицание, които проявявате в натовареното си ежедневие!

Бих искал специално да поздравя старши комисар Красимир Йончев, директор на ОД на МВР Враца, по повод получаването на наградата "Почетен знак на МВР". Това престижно отличие е заслужено признание за Вашите усилия, изключителен професионализъм и за безупречната Ви работа. Вярвам, че ще продължите да ръководите екипа си със същата страст и ефективност. Убеден съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на отговорната  Ви професия и да полагате усилия за  повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

С признателност към  труда  на всички вас в името на реда и държавността, сигурността и безопасността, ви пожелавам здраве, сили и висока професионална мотивация, за да се справяте достойно с новите предизвикателства!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

С уважение,

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Областен управител на област Враца